Meadville Space Center

Meadville Space Center => Site News => Topic started by: Christophe on October 14, 2006, 10:25:12 AM



Title: Apollo forum bug?
Post by: Christophe on October 14, 2006, 10:25:12 AM
It seems that I cannot post or reply anymore in apollo threads.
Something's wrong?


Title: Re: Apollo forum bug?
Post by: Tschachim on October 14, 2006, 01:34:01 PM
No bug, but Zachstar: http://www.ibiblio.org/mscorbit/mscforum/index.php?topic=889.0
You are now in the Project Team Member group, which unfortunately had no rights at all. This should be fixed now.

Cheers
Tschachim


Title: Re: Apollo forum bug?
Post by: Christophe on October 14, 2006, 02:08:22 PM
Ok thanks, I read that post.
I'm proud to be in the Project Team Member Group?????? :cool7777:
But I would like to post... :wink:


Title: Re: Apollo forum bug?
Post by: Zachstar on October 14, 2006, 02:41:48 PM
Sorry about that people!!  :gloomy3353:

Im gonna let the other admins fix it up from here as I think I made a few mistakes... sorry

Tschachim and Rob please insure everything is working correctly with this as things are obviously passing me by.

Again Im very sorry people!!!  :sorry345:


Title: Re: Apollo forum bug?
Post by: Christophe on October 14, 2006, 04:24:55 PM
No matter Zachstar.
I know you do your best. :)


Title: Re: Apollo forum bug?
Post by: aftercolumbia on November 05, 2006, 02:50:29 PM
I can still post somewhere, I guess.  I've had the same plague.  I could post only in After Columbia Project.  Perhaps there is someone who thinks that's the way it should be  :Excited432: