Meadville Space Center
Welcome, Guest. Please login or register.
November 24, 2020, 02:04:07 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
25068 Posts in 2094 Topics by 2267 Members
Latest Member: Apollo Next
* Home Help Search Login Register
+  Meadville Space Center
|-+  Project Apollo - NASSP
| |-+  Project Apollo - NASSP News & Discussion
| | |-+  Support & Bugs (Moderators: movieman, Tschachim, Swatch, lassombra)
| | | |-+  LM Ascent
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: LM Ascent  (Read 853 times)
bg114
Full Member
***
Posts: 25


View Profile
« on: May 04, 2007, 05:39:37 AM »


Hello,

Using the PA7.0 - Quick start - Apollo 14 Launch. Landed on the moon no problem. Circulized and lined up the CSM orbit, Boosted off the lunar surface and had Acsent engine control but no RCS. Did Landing change something the RCS configuration ? Is there something in a saved Scenario file that I could change.

Thanks very much for your replies.
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #1 on: May 04, 2007, 06:02:52 AM »

I'm still checking the ascent/rendezvous stuff, I suggest to use AGC Program 12 as explained in the LMDoc.txt, but I also have some problems, in my case with the TPI burn, I'll post in the Project Apollo 7 Beta to the Moon... thread when I figured it out...

Cheers
Tschachim
Logged

bg114
Full Member
***
Posts: 25


View Profile
« Reply #2 on: May 04, 2007, 04:05:27 PM »



Yes, I did actually run P12 but it did nothing ( the comp active light came on but nothing in the R1,R2,R3 registers on the DSKY ). So after a few minutes I hit PRO and I lifted off.

I noticed on the LMDoc that the Lunar Acsent section of the text uses a scenario from 6.4.3 I guess (AP11 - Lunar liftoff).

Thanks.
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!