Meadville Space Center
Welcome, Guest. Please login or register.
November 24, 2020, 05:15:12 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Welcome to the new Meadville Space Center forums!
25068 Posts in 2094 Topics by 2267 Members
Latest Member: Apollo Next
* Home Help Search Login Register
+  Meadville Space Center
|-+  Project Apollo - NASSP
| |-+  Project Apollo - NASSP News & Discussion
| | |-+  Support & Bugs (Moderators: movieman, Tschachim, Swatch, lassombra)
| | | |-+  SOLVED - Alarm 01410
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: SOLVED - Alarm 01410  (Read 1485 times)
Juhowee
Full Member
***
Posts: 77


View Profile Email
« on: June 22, 2009, 12:46:53 PM »

I make two DOI burns and then run program 63 to land to moon. It gives me V06 N89. That is position of landmark? Okay, I press PRO. Program starts normally and R2 counts down. When counting is over AGC gives me V05 N09 and R1 and R3 reads 01410. What that alarm means and how should i proceed? Scenario attached. It begins at undocking (GET +100)

* 3. Apollo 11 - After LM Activation 0001.scn (54.79 KB - downloaded 76 times.)
« Last Edit: June 23, 2009, 02:06:59 PM by Juhowee » Logged
movieman
Moderator
Hero Member
****
Posts: 1710



View Profile
« Reply #1 on: June 22, 2009, 07:57:30 PM »

The Delco manual lists it as 'overflow in guidance', but that may not be accurate for the version we have.

However, does the Virtual AGC work with the LEM at the moment? Last I remember it wasn't working correctly due to a not very well documented instruction that's only used in the LEM code?
Logged
Juhowee
Full Member
***
Posts: 77


View Profile Email
« Reply #2 on: June 23, 2009, 07:06:53 AM »

Im running Simple AGC  Rolling Eyes
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #3 on: June 23, 2009, 11:34:31 AM »

That means your crossrange / offplane error is too big, I suggest to run P18 to correct that.

Cheers
Tschachim
Logged

Juhowee
Full Member
***
Posts: 77


View Profile Email
« Reply #4 on: June 23, 2009, 11:59:03 AM »

I ran it but it didnt work. I enter V37 N63 and press PRO few times and LEM will turn to correct position (retrograde) but again when counting is zero AGC gives 01410  Ashamed
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #5 on: June 23, 2009, 12:32:56 PM »

With "I suggest to run P18 to correct that" I meant to enter V37E18E...  Wink
http://nassp.sf.net/wiki/Simple_AGC

Cheers
Tschachim
Logged

Juhowee
Full Member
***
Posts: 77


View Profile Email
« Reply #6 on: June 23, 2009, 01:25:42 PM »

Sorry, my bad, i didnt explain clearly. I ran P18 and it made little correction. I ran it second time and it made correction which took only few seconds. So I think my trajectory is good  Wink After that i run P63 and press PRO few times, when LEM turns to retrograde but when counting ends it gives 01410.
Logged
Juhowee
Full Member
***
Posts: 77


View Profile Email
« Reply #7 on: June 23, 2009, 02:06:42 PM »

Problem solved  Happy
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!