Meadville Space Center
Welcome, Guest. Please login or register.
October 31, 2020, 06:26:06 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
25068 Posts in 2094 Topics by 2266 Members
Latest Member: twa517
* Home Help Search Login Register
+  Meadville Space Center
|-+  Project Apollo - NASSP
| |-+  Project Apollo - NASSP News & Discussion
| | |-+  Support & Bugs (Moderators: movieman, Tschachim, Swatch, lassombra)
| | | |-+  No mission timer...
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: No mission timer...  (Read 2303 times)
almostfm
Full Member
***
Posts: 48


View Profile Email
« on: November 12, 2009, 02:57:42 AM »

I've run into a problem trying to run the A7 vAGC scenario.  If I run the last released beta (09/19/2009), the mission timer works.  If I do a CVS update and rebuild the modules, no mission timer.  I'm not sure if I did something wrong in rebuilding, of if it's a bug somewhere...

If you need me to do some more testing, let me know what you want me to do.

  thanks,
  Scott
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #1 on: November 12, 2009, 06:19:10 AM »

Yes, there's a bug (related to the LM). I fixed it already in my local copy and will put it to CVS soon.

Cheers
Tschachim
Logged

almostfm
Full Member
***
Posts: 48


View Profile Email
« Reply #2 on: November 12, 2009, 12:58:52 PM »

Yes, there's a bug (related to the LM). I fixed it already in my local copy and will put it to CVS soon.

  Cool--thanks!

  Scott
Logged
BennGunn
Full Member
***
Posts: 10


View Profile
« Reply #3 on: December 17, 2009, 05:28:46 AM »

It it possible to comitt the fix for this, for those of us trying to test swatch's ems scroll print out, not having a mission timer is a pain.

If not, can you explain the fix, and we can apply it to our own code.

Thanks

Rob
Logged
pattersoncr
Project Team Member
Full Member
****
Posts: 212


View Profile Email
« Reply #4 on: December 17, 2009, 06:41:10 AM »

It it possible to comitt the fix for this, for those of us trying to test swatch's ems scroll print out, not having a mission timer is a pain.

If not, can you explain the fix, and we can apply it to our own code.

Thanks

Rob
Tschachim just said he's going to commit the fix.
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #5 on: December 17, 2009, 12:59:26 PM »

Fix commited.  Happy
Logged

BennGunn
Full Member
***
Posts: 10


View Profile
« Reply #6 on: December 18, 2009, 08:09:22 AM »

Thanks, now i won't have to guess the mission time, usually with poor results  Bangs Head 2

Rob
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #7 on: December 18, 2009, 08:38:32 AM »

By the way, the mission time is displayed by ProjectApolloMFD and ChecklistMFD, too.
Logged

Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!