Meadville Space Center
Welcome, Guest. Please login or register.
January 28, 2020, 07:16:19 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
25068 Posts in 2094 Topics by 2266 Members
Latest Member: twa517
* Home Help Search Login Register
+  Meadville Space Center
|-+  Project Apollo - NASSP
| |-+  Project Apollo - NASSP News & Discussion
| | |-+  Support & Bugs (Moderators: movieman, Tschachim, Swatch, lassombra)
| | | |-+  DSKY issue
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: DSKY issue  (Read 1319 times)
abr35
Project Team Member
Full Member
****
Posts: 99


View Profile
« on: July 02, 2010, 08:44:18 PM »

I was flying the Apollo 8 vAGC mission when at about 26 hrs into the mission (can't recall off the top of my head) the DSKY ceased to take commands. No numbers would even appear in the verb/noun fields. I quickly went into test pilot-mode trying to isolate the problem but I couldn't find a simple solution. State vector and P30 updates caused the uplink light to glow but nothing happened in any of the registers. I finally tried pulling the compute cbs and resetting them, which caused the DSKY to operate again, but I'm sure there has to be a simpler solution. Any ideas?
« Last Edit: July 02, 2010, 10:00:12 PM by abr35 » Logged
ajm99987
Jr. Member
**
Posts: 9


View Profile
« Reply #1 on: July 03, 2010, 01:56:29 AM »

Did you use time accel? sometimes that messes it up.  I haven't actually flow the whole Apollo 8 scenario though 
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!