Meadville Space Center
Welcome, Guest. Please login or register.
July 06, 2020, 03:36:13 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
25068 Posts in 2094 Topics by 2266 Members
Latest Member: twa517
* Home Help Search Login Register
+  Meadville Space Center
|-+  Project Apollo - NASSP
| |-+  Project Apollo - NASSP News & Discussion
| | |-+  Support & Bugs (Moderators: movieman, Tschachim, Swatch, lassombra)
| | | |-+  Panelling problem
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Panelling problem  (Read 2234 times)
eddievhfan1984
Hero Member
*****
Posts: 737



View Profile
« on: September 30, 2012, 05:33:10 PM »

Just recently picked up a laptop with the power to run NASSP to my liking; loving it so far. However, when I ran the Apollo 7 vAGC scenario, I got the attached picture. Help?


* A7 issue.png (620.24 KB, 1920x1080 - viewed 270 times.)
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #1 on: October 01, 2012, 04:57:37 PM »

Which OS and graphics adapter does the laptopn have?
Which graphic client (inline DX7, DX9, DX11) do you use?
Logged

eddievhfan1984
Hero Member
*****
Posts: 737



View Profile
« Reply #2 on: October 02, 2012, 04:35:11 AM »

Win 7 x64 Pro
Nvidia GeForce GTS 250M
Using the DX9 client (can't get DX11 to work yet... Tongue)
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #3 on: October 02, 2012, 01:09:33 PM »

Strange, I have this problem if I use the inline client (win7 64bit, NVIDIA, too).

Which DX9 client version do you use?
Anything "interesting" or red in Orbiter\Modules\D3D9Client\D3D9ClientLog.html?
Do you use the most recent NVIDIA drivers?

...and it looks like the DX11 won't work with it, it's a DX10 graphics adapter: http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_200_Series

Cheers
Tschachim
Logged

eddievhfan1984
Hero Member
*****
Posts: 737



View Profile
« Reply #4 on: October 02, 2012, 03:03:02 PM »

Aside from a line about failing to start stereoscopic 3D mode, nothing bad. Also, the stock DG scenarios in Orbiter have no problems. I did find out my driver's out-of-date, so I'll go ahead and update, see what's doin'. Thanks.
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #5 on: October 02, 2012, 04:35:46 PM »

Other than that you might want to talk with Jarmo about that: http://www.orbiter-forum.com/showthread.php?t=18431
Logged

eddievhfan1984
Hero Member
*****
Posts: 737



View Profile
« Reply #6 on: October 02, 2012, 06:56:44 PM »

Well, the driver update did the trick! But now I've a new problem. Tongue When I try and do SV updates, I get a CTD.
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #7 on: October 03, 2012, 06:55:57 AM »

Look here: http://www.ibiblio.org/mscorbit/mscforum/index.php?topic=2746.msg21374#msg21374
Logged

eddievhfan1984
Hero Member
*****
Posts: 737



View Profile
« Reply #8 on: October 03, 2012, 11:11:17 AM »

Ah, thank you! I didn't know about the OSV feature; I'd seen it and guessed, but... Hopefully, a new module pack will be on its way. \m/
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!