Meadville Space Center
Welcome, Guest. Please login or register.
October 31, 2020, 05:40:36 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Project Apollo - NASSP 6.4.3 released!
http://nassp.sf.net
25068 Posts in 2094 Topics by 2266 Members
Latest Member: twa517
* Home Help Search Login Register
+  Meadville Space Center
|-+  Project Apollo - NASSP
| |-+  Project Apollo - NASSP News & Discussion
| | |-+  Support & Bugs (Moderators: movieman, Tschachim, Swatch, lassombra)
| | | |-+  CTD when doing SV update
« previous next »
Pages: 1 [2] Print
Author Topic: CTD when doing SV update  (Read 7991 times)
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #15 on: August 10, 2012, 10:45:54 AM »

Great, thanks! I'll do a new modules pack the next days then.

Cheers
Tschachim
Logged

eddievhfan1984
Hero Member
*****
Posts: 737



View Profile
« Reply #16 on: October 05, 2012, 06:21:24 PM »

Tried the downloaded module, still got a CTD.  Bangs Head
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #17 on: October 06, 2012, 12:07:52 PM »

You did overwrite the existing ProjectApolloMFD.dll in Modules\Plugin with the new file?
Does your TELE screen now looks like the attached screenshot ("This/Other" display, SLT button)?
Feel free to post/attach a scenario saved directly before you do the upload, perhaps you found a new bug...

Cheers
Tschachim


* PAMFD.PNG (54.99 KB, 363x307 - viewed 307 times.)
Logged

eddievhfan1984
Hero Member
*****
Posts: 737



View Profile
« Reply #18 on: October 06, 2012, 06:39:03 PM »

I used the version you posted on the 9th, it still comes up as having the OSV button. I've overwritten the same file multiple times. Are you sure you uploaded the right version?
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #19 on: October 07, 2012, 03:30:55 PM »

I attached another one, please try again.  Confused

* ProjectApolloMFD.zip (56.07 KB - downloaded 162 times.)
Logged

eddievhfan1984
Hero Member
*****
Posts: 737



View Profile
« Reply #20 on: October 07, 2012, 07:01:43 PM »

Replaced the MFD module again, no change, as the appended image shows...


* A7 issue.png (760.99 KB, 1920x1080 - viewed 296 times.)
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #21 on: October 08, 2012, 07:46:58 AM »

To be honest I've no clue what's going on, the MFD is changed on my side, also meik84 confirmed the change on his side.  Confused
Are you really sure you replaced the dll in the Orbiter installation you actually use and in the modules/plugin directory?
If you delete the dll, the MFD is unavailable in Orbiter, also a warning is shown at the bottom of the screen, could you check that?

Cheers
Tschachim
Logged

meik84
Project Team Member
Sr. Member
****
Posts: 454



View Profile
« Reply #22 on: October 08, 2012, 05:21:13 PM »

Maybe eddie's got 2 installations of NASSP on his machine and confuses one with the other? Confused
Happens to me sometimes, I got a 'sandbox' and a 'hot' one. Lost count how often I wondered why nothing had changed although I did a CVS update and compiled new modules... Ashamed
Logged
eddievhfan1984
Hero Member
*****
Posts: 737



View Profile
« Reply #23 on: October 08, 2012, 10:04:42 PM »

All steps were taken properly three times, each with fresh downloads from the site. I only run one NASSP installation on my PC.

*sigh* At least I get to use the Telemetry Client and the Excel spreadsheet to do the the SV update. Strangely satisfying, in a way. LOL
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #24 on: October 09, 2012, 05:18:32 AM »

What about that:
If you delete the dll, the MFD is unavailable in Orbiter, also a warning is shown at the bottom of the screen, could you check that?

...and, since you use Win7, it might be a file virtualization issue in case you installed Orbiter in "Program Files": http://support.microsoft.com/kb/927387/en-us
Logged

eddievhfan1984
Hero Member
*****
Posts: 737



View Profile
« Reply #25 on: October 16, 2012, 02:32:29 PM »

I keep my Orbiter installation in my user files, not my program files.
Logged
eddievhfan1984
Hero Member
*****
Posts: 737



View Profile
« Reply #26 on: October 16, 2012, 02:48:05 PM »

Also, the ZIP file I got, the last modified date of the DLL therein is 9/19. Does this line up with the versions you guys have?
Logged
meik84
Project Team Member
Sr. Member
****
Posts: 454



View Profile
« Reply #27 on: October 16, 2012, 11:39:18 PM »

Interestingly, the newer .dll (09/19) causes a CTD on my machine, too. The older one (09/08) works like a charm. Strange... Confused
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #28 on: October 17, 2012, 12:10:23 PM »

It might be that the 09/19 one is broken because of my ongoing work on the LUA interface and the SCS / Saturn takeover mode changes. I changed the Saturn class but this changes aren't commited yet and thus not matching your Saturn. I'm not sure if this is the case for the 09/08 with respect to the last beta (not CVS), too. In this case only a complete new beta will help, but I want to finish the forementioned stuff first, sorry.

Cheers
Tschachim
Logged

Pages: 1 [2] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!