Meadville Space Center
Welcome, Guest. Please login or register.
December 05, 2020, 08:13:36 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Welcome to the new Meadville Space Center forums!
25068 Posts in 2094 Topics by 2267 Members
Latest Member: Apollo Next
* Home Help Search Login Register
+  Meadville Space Center
|-+  Project Apollo - NASSP
| |-+  Project Apollo - NASSP News & Discussion
| | |-+  Support & Bugs (Moderators: movieman, Tschachim, Swatch, lassombra)
| | | |-+  Problems with new meshes.
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Problems with new meshes.  (Read 1281 times)
bart
Full Member
***
Posts: 60


View Profile
« on: October 06, 2006, 12:10:16 PM »

I just downloaded the latest meshes and did a CVS update, and now I've got big problems.

When I try to go into the Apollo 7 quickstart mission the 3d enviroment, launch pad etc., is all mixed up with a big splat of yellow in the centre of the screen. If I try to load up Apollo 8 from the VAGC menu I have serious framerate problems in the CM VC to the point that it's almost impossible to pan the view around.

All was well until this latest update.........any ideas?
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #1 on: October 06, 2006, 12:51:51 PM »

Hm, strange, did you update the Textures folder (and all others), too?

Cheers
Tschachim
Logged

bart
Full Member
***
Posts: 60


View Profile
« Reply #2 on: October 07, 2006, 03:33:11 AM »

yep, I updated all the folders with the CVS mark on them, 8 files I think, same as I always do.

What I did do was a CVS update before I realised the new meshes were out. I then installed the latest meshes, do you think this may have caused it? never had any probs before with the updates.
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #3 on: October 08, 2006, 06:46:14 AM »

... is all mixed up with a big splat of yellow in the centre of the screen...

I'm not sure what you mean by that, but that sounds like a untextured mesh for me. Can you post a screenshot? You can attach image files to your post, click "Additional Options..." on the "Post reply" screen.

Cheers
Tschachim
Logged

bart
Full Member
***
Posts: 60


View Profile
« Reply #4 on: October 08, 2006, 07:22:10 AM »

Hi Tschachim,

Sorry, how do you save a screenshot in orbiter?

Let me know and I'll see if I can get one posted.....

Thanks.
Logged
Tschachim
Project Apollo - NASSP
Administrator
Hero Member
****
Posts: 3700


nassp.sf.net


View Profile WWW
« Reply #5 on: October 08, 2006, 08:42:49 AM »

Look here, 10th post: http://www.orbitersim.com/Forum/Default.aspx?g=posts&t=2802 Happy


Cheers
Tschachim
Logged

Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!