Valid HTML 4.0!

Què hi ha en un nom...

English versionIn English
Versión CastellanaEn Castellano
Pàgina d'en Sinner from the Prairy

Inici

Què hi ha en un nom
El perquè de Sinner from the Prairy
Sons de la "Pradera"
La música de la meva vida
Videoconferència
Comuniquem-nos!
Links i Cercador
La nova Pàgina d'en Sinner i el Cercador Google.
Steel Panthers
Guia de supervivència en el camp de batalla (per Wild Bill Raider i Marc "Bayonet" Bellizzi).
Linux en acció
Truquillos i Captures de Pantalla.
e-mail
Vols explicar-me alguna cosa?
Clau PGP
La meva clau pública.

Origen

L'origen del meu alias neix en la necessitat d'utilitzar-ne un per cobrir la meva adreça d'e-mail i el meu nom, per tal de tenir una e-existència lliure del correu-brossa o Spam.

Aquest alias (bé, la seva traducció directa en castellà) és el nom d'un protagonista dels acudits d'un paio histriònicament graciòs anomenat Chiquito de la Calzada.On vaig començar a internet

El meu primer encontre real amb la comunitat on-line ben aviat me va proporcionar de les necessàries lliçons del cobriment de l'adreça d'e-mail i la necessitat d'utilitzar un alias.

Dita comunitat era el grup de noticies o newsgroup soc.culture.catalan, on vaig postejar aproximadament del 1997 al 1999. Allí, vaig apendre sobre netiquette, spam, lluita anti-spam, , els frames diabòlics, els Big Five i la llarga i duradera amistat a internet.

Ara, soc un membre actiu de la comunitat Linux a es.comp.os.linux, on ajudo i soc ajudat en aquest Sistema Operatiu d'elecció, que no d'imposició. Podeu visitar la pàgina web dels grups de Linux d'Espanya.Prairy????

Exacte. El meu alias no està escrit correctament en anglès.

Al menys en l'anglès tal com el coneixem ara a l'any 2000. En la meva opinió, la llengua anglesa abandonarà en un futur proper els acabaments en "...ie" i els transformarà en "...y".

També dona una pista a tots els meus amics angloparlants que, potser, l'anglès no és la meva llengua materna. Exactament, soc Català, com suposo que ja heu endivinat pels enllaços i opcions de la plana web tot just remodelada. Per a més informació sobre el Català, Catalunya i tal, visiteu aquest enllaç.


Bravenet.com